Servicios
Documents relacionats

Agenda

Tast del Territori

Torna el Tast del Territori  amb productes micològics Bons Bolets de Vinaròs.

El dimecres 13 de novembre a les 18:30h t'esperem al Mercat Municipal de Vinaròs amb Showcooking del xef Carlos Vericat de Mar Blava by Vericat. Benicarló i la presentació de Bons Bolets: Bons bolets productes micològics Vinaròs

Tiquets per 3 euros a la venda al bar del mercat "Lo típic" i per internet a www.evadirte.com

 

Quan:
On: Mercat Municipal de Vinaròs
Curs valencià

Vols aprendre a escriure en valencià? Inscriu-te al curs que ofereix l'EPA de Vinaròs del 29 de novembre fins al 5 de juny i familiaritza't amb l'ortografia i la gramàtica del valencià!


Inscripcions:

Quan:
Quan:
-
On: Centre d'FPA (antic col·legi Sant Sebastià)
Jornada formativa

Jornada formativa per als llauradores i llauradors compromesos amb la producció ecològica i també per a les persones que tenen interès en començar projectes amb temàtiques educatives al voltant de l’alimentació sostenible i l’hort escolar, oferim aquesta Jornada formativa dins del projecte CREA.E, on posarem sobre la taula la importància de que l’agricultura ecològica arribe a les aules, als menjadors escolar i a les famílies, a través de projectes educatius i metodologies didàctiques on es veuen implicats tots els agents.

Dirigit a: mestres, professors, educadors, monitors menjadors, les AMPA, families, particulars, etc.

Data i Lloc: Dilluns 11 de Novembre al Vinalab, nº, Carrer de Galícia, 12, 12500 Vinaròs,

Inscripcions:• Formulari d’inscripció: https://forms.gle/es4sHQZUSexSsv6k9

 • Telèfon: 964 144 074 (Mas de Noguera) whatsapp 615 196 549 (Omar)

• Correu electrònic: crea.masdenoguera@gmail.com

Quan:
On: Vinalab, Carrer de Galícia, 12, 12500 Vinaròs,
Visites guiades

Visita guiada modernista 

Descobreix el patrimoni i la gastronomia amb les guies oficials de Vinaròs. 

Venda d'entrades en línia aquí: http://turisme.vinaros.es/agenda-de-vinaros/-/eventos/evento/407852

Quan:
NovembreFest

 L'Ajuntament i l'Associació de Pubs prepara un any més el Novembre Fest que permetrà degustar a les veïnes i veïns menjar típic bavarés, així també com diferents classes de cervesa alemanya.

Es muntarà una carpa al passeig de Fora del Forat els dies 31 d'octubre, 1,2 i 3 de novembre per poder gaudir de la millor festa alemanya a Vinaròs., amb música tradicional bavaresa i actuacions de discjòqueis.

Però també serà un moment per a la solidaritat gràcies a l'associació de Barbers de Vinaròsi  el moviment Movember, per conscienciar de les malelties que pateixen els homes com el càncer de pròstata i testicles, a més de l'elevada taxa de suïcidis que hi ha entre la població masculina. Durant el Novembre Fest es crearà un petit espai on la ciutadania podrà col·laborar fent donacions, tallant-se els cabells o afaitant-se, tota la recaptació es destinarà per a la investigació de les malalties

Quan:
-
On: Passeig de Fora del Forat
La Celestina

La Celestina

Companyia: Bambalina Teatre Practicable

Preu: 5 € entrada general

Públic: Jove i adult

Idioma: Castellà

 

Quan:
On: Auditori Municipal
Escoles Esportives

Aquest dissabte 19 d'octubre vine al Pavelló Poliesportiu per la Festa de Presentació de les Escoles Esportives I Mascota.

Amb activitats lúdiques esportives obertes per a tots els públics, i a més lliurament premis de la Mascota a les 12h

És necessària la inscripció prèvia a les oficines del CME o el mateix dia a la Haima Roja del CME

per a xiquets de 4 a 12 anys inscrits o no a les escoles esportives CME.

Quan: , Quan:
On: Pavelló Poliesportiu
Cicle de Conferències sobre el Medi Ambient

Dissabte a la tarde el Vinalab acollirà una nova xerrada del Cicle de Conferències sobre el Medi Ambient impulsat des de la Regidoria de Transició Ecològica, amb l'organització d'APNAL-Ecologistes en Acció Vinaròs, la revista La Calamanda i Ecologistes del Sénia.

En aquest cas es tracta de la xerrada "Fitoplancton marí i canvi climàtic", a les 19:30h, a càrrec del biòleg, investigador i docent, Juan Carlos Lino. Al llarg de la seua trajectòria ha treballat durant 20 anys a la Conselleria de Medi Ambient i Pesca de la Generalitat Valenciana en la detecció de microalgues tòxiques i floracions d'algues en mol·luscs. En la seua xerrada sobretot aprendrem més sobre aquestes espècies marines i l'important paper que desenvolupen com a reductors del CO2 a l'atmosfera, amb els efectes negatius que suposaria per al planeta el descens de la seua població o desaparició.

Quan:
On: Vinalab C/Galicia 12
Dia internacional de la Dona Rural

L'Ajuntament de Vinaròs a través de la Regidoria de Política Social i Joventut s'uneix a la celebració del 15 d'octubre com a Dia Internacional de la Dona Rural donant visibilitat i reconeixent el treball de les dones en l'entorn rural.

Amb motiu d'aquesta jornada es realitzarà a la Biblioteca Municipal, els dies 7 i 12 de novembre, de 9:30h a 12:30h, un curs d'emprenedoria per a dones per a creació de projectes d'economia social. Les veïnes interessades poden inscriure's als Serveis Socials de Vinaròs ubicats a la plaça Sant Antoni, 19 baixos o bé a través del correu electrònic serviciossociales@vinaros.es

Quan: , Quan:
On: Biblioteca Municipal
Bones pràctiques

 

Jornada: 

Bones pràctiques de conreu dirigides a l'obtenció d'olis singulars. 

Curs gratuït impartit per Juan Fco. Hermoso (trasferència tecnològica i Serveis Olivicultura i Fruita Seca IRTA Mas de Bover

Més informació i inscripcions: info@tauladelsenia.org 

 

Quan:
On: Museu de la Vida a la Plana (passeig de les Quatre Carreteres, s/n Santa Bárbara)